IK STEM
OP MIJN GEZONDHEID

4 weken onbeperkt sporten voor slechts 76 euro

Jij hebt invloed op je eigen gezondheid.

Kies voor je eigen geluk en leef gezonder. Start bij TEN Meerssen en sport nú 4 weken onbeperkt voor slechts 76 euro. Sporten bij TEN Meerssen is voor iedereen. Of je nu ervaring hebt met fitness, of niet. Ook met fysieke ongemakken kun je bij ons terecht voor een geschikte work-out. Onze professionele coaches helpen je graag met het behalen van jouw sportdoelen. Samen zorgen we dat jij gezonder en fitter door het leven gaat! 

Let op: Deze actie is geldig tot 1 december.

Over ons
Tevreden klanten
image

Mireille

Actief lid ten meerssen
5,5 jaar geleden en bijna 30 kilo zwaarder had ik nooit gedacht dat sporten onmisbaar voor me zou kunnen voelen. Ik ben gemiddeld 4x per week bij TEN waarvan 1 uur personal training; daar word ik uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. TEN is echt onderdeel van mijn leven en ik voel me fitter, energieker en gezonder dan ooit!
image

David

Actief lid ten meerssen
Hoewel ik al sinds 7 jaar lid ben, is het sporten bij TEN afgelopen jaar belangrijker dan voorheen geworden. Ik scheurde ik mijn voorste kruisband op de skipiste in Oostenrijk. Na een aantal weken fysiotherapie stond ik voor de keuze opereren of met sport de knie stabiliseren. Op aanraden van de orthopeed heb ik voor dat laatste gekozen. Door te blijven trainen kan ik de gescheurde kruisband compenseren en de restverschijnselen minimaliseren. Als docent sta ik vaak lang voor de klas en merk ik het meteen als ik niet voldoende bij TEN ben geweest. Een goede stok achter de deur om na een lange werkdag het hoofd leeg te maken en verder te werken aan het herstel.
image

Carla

Actief lid ten meerssen
Mijn motivatie is om te investeren in fit zijn en blijven, met een goede conditie en voldoende spierkracht. Ook omdat ik hiermee mijn progressieve gewrichts-problemen hoop te vertragen en verdere problemen uit te stellen. Ik heb voor TEN gekozen vanwege het aanbod in groepslessen, personal training, voedingscursus en de kennis van de instructeurs. De persoonlijke benadering van alle instructeurs is heel erg fijn. TEN is voor mij: Samen werken aan de beste versie van jezelf. Ondertussen ben ik al ruim 22kg gewicht kwijt en mijn spiermassa is mooi op peil gebleven.
image

Peter

Actief lid ten meerssen
In 2017 ben ik begonnen met sporten via mijn werk. Ik woog toen 145 kg. In 2018 werd er bij mij darmkanker ontdekt. Dankzij mijn verbeterde conditie (en 20 kg lichter), ging het herstel voorspoedig en was ik nog meer gemotiveerd. Ik ging opzoek naar een sportschool en kwam bij TEN terecht. Door de goede begeleiding en adviezen ben ik nu “The best I can Be”! Sinds november 2018 ben ik lid bij TEN en weeg nu 84.9 kg. Dus 60 kg kwijt. Door TEN heb ik een betere Lifestyle kunnen ontwikkelen.

ZIEN WIJ JOU OOK BINNENKORT?

Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar een betere gezondheid!

"*" geeft vereiste velden aan