Energy Control bij TEN Meerssen: no stress!

Tegenwoordig zijn er veel mensen met stressklachten. Oplossingen worden vaak gezocht bij een medische specialist (huisarts, psycholoog), medicatie of mindfulness. Bij Ten werken we met een natuurlijke aanpak met behulp van een goed maatprogramma onder begeleiding: Energy Control.

Wat is Energy Control?

Energy control is een wetenschappelijk onderbouwde methode om mensen te helpen van chronische vermoeidheid als stress, trauma’s, burn-out, hevige emoties, etc. af te komen en het lichaam weer in balans te krijgen. Dit wordt gedaan door middel van ademhalingstherapie en trainingen onder hartslag en begeleiding.

Het EC rust programma van Ten maakt gebruik van een uitstekende HRV-meting. Deze maakt zichtbaar hoe hoog het stressniveau is en maakt inzichtelijk welke oefeningen de rust gaan bevorderen en uiteindelijk terugbrengen. Deze metingen zijn de basis voor een te volgen 8-weken programma.

Ben jij klaar om jouw klachten op te lossen en jouw doelen te bereiken? Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

   

 

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)