Egym Fitness bij TEN in Meerssen: effectiever trainen dan ooit!

Egym is het logische vervolg en aanvulling op de Milon Cirkel. Het is net zoals Milon een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Echter, anders dan de Milon is Egym puur gefocust op kracht, zodat je nog sneller resultaat kunt halen in de kleinere spiergroepen. De Egym is ook wat lastiger uit te voeren dan de Milon en is daarom pas toegankelijk als je een basis hebt opgebouwd op de Milon Cirkel. De Egym maakt je workout compleet en zorgt ervoor dat je nog sneller vooruitgang boekt.

Trainen naar je persoonlijke doel op jouw niveau

De duur en lengte van een oefening en ook de intensiteit is afhankelijk van je trainingsdoel. De intelligente toestellen van de Egym geven jou de mogelijkheid een programma te volgen dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel in de gym. Spiermassa opbouwen, gewicht verliezen, figuurtraining, atletisch doel, revalideren, werken aan de flexibiliteit of gewoon in het algemeen fitter worden. De apparatuur geef automatisch het juiste schema dat past bij je trainingsdoel en zorgt dat je steeds zo optimaal mogelijk traint.

Digitale communicatie naar je coach

De Egym communiceert naar jou en je coach via jouw persoonlijk app en de personal trainers portal. Elke 6de training doe je een krachtmeting, op deze basis wordt steeds het niveau van de training aangepast. Je coach ziet precies hoeveel je traint en hoe je progressie is en gaat samen met jou kijken hoe je steeds optimaler kunt trainen.

Optimale trainingsprikkel en verbranding

De Egym cirkel focust zich volledig op kracht, door het veranderen van de trainingsprikkel elke 6 trainingen en deze prikkel alleen op kracht te focussen is de progressie op spierniveau nog beter! De stofwisseling en met name de ruststofwisseling neemt toe, waardoor je nog meer gaat verbranden.

Wil jij Gratis Kennismaken maken met 10TEN?

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)