Egym Fitness bij TEN in Meerssen: effectiever trainen dan ooit!

Egym is het logische vervolg en aanvulling op de Milon Cirkel. Het is net zoals Milon een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Echter, anders dan de Milon is Egym puur gefocust op kracht, zodat je nog sneller resultaat kunt behalen. Egym is ook wat lastiger uit te voeren dan de Milon en is daarom pas toegankelijk als je een basis hebt opgebouwd op de Milon Cirkel. De Egym maakt je workout compleet en zorgt ervoor dat je nog sneller vooruitgang boekt.

Trainen naar je persoonlijke doel op jouw niveau

De duur en lengte van een oefening en ook de intensiteit is afhankelijk van je trainingsdoel. De intelligente toestellen van de Egym geven jou de mogelijkheid een programma te volgen dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel in de gym. Spiermassa opbouwen, gewicht verliezen, figuurtraining, atletisch doel, revalideren, werken aan de flexibiliteit of gewoon in het algemeen fitter worden. De apparatuur geef automatisch het juiste schema dat past bij je trainingsdoel en zorgt dat je steeds zo optimaal mogelijk traint.

Digitale communicatie naar je coach

De Egym communiceert naar jou en je coach via jouw persoonlijk app en de personal trainers portal. Elke 6de training doe je een krachtmeting, op deze basis wordt steeds het niveau van de training aangepast. Je coach ziet precies hoeveel je traint en hoe je progressie is en gaat samen met jou kijken hoe je steeds optimaler kunt trainen.

Optimale trainingsprikkel en verbranding

De Egym cirkel focust zich volledig op kracht, door het veranderen van de trainingsprikkel elke 6 trainingen en deze prikkel alleen op kracht te focussen is de progressie op spierniveau nog beter! De stofwisseling en met name de ruststofwisseling neemt toe, waardoor je nog meer gaat verbranden.

  • * velden zijn verplicht.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton