Je eigen Persoonlijk Succesplan bij TEN Meerssen: Behaal je doelen!

Een van de belangrijkste dingen om succesvol te zijn en je wensen en dromen te verwezenlijken is het stellen van doelen. Zonder tastbare doelen weten we niet of we succesvol zijn en kunnen we ook niet plannen om te komen waar we willen zijn.

Een belangrijk tool die wij gebruiken als leidraad in het succesvol behalen van jouw persoonlijke doelen is jouw Persoonlijke Succesplan.

Op dit succesplan worden alle relevante factoren meegenomen in het opstellen van een realistische planning naar het behalen van jouw persoonlijke doelen. Op deze manier kunnen we samen plannen om succesvol te zijn en samen ervoor zorgen dat we dit plan ook samen gaan uitvoeren en resultaat te halen.

Resultaatgarantie: Niet goed? Geld terug!

Door te trainen bij TEN boek je resultaten. En dat motiveert. Om jou extra te motiveren krijg je garantie van TEN: Niet Goed? Geld Terug! Enige voorwaarde: kom in de 90 dagen 20 x 35 minuten sporten. Bevalt het je niet? Dan krijg je jouw geld terug. Zonder discussie.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)