Body Balance bij TEN Meerssen: go with the flow!

Body Balance is een groepsles van Les Mills. Deze groepsles blijft 3 maanden hetzelfde. Zo krijgt elke deelnemer de tijd om de verschillende poses te begrijpen, waardoor het steeds vloeiender zal gaan. De les wordt namelijk gegeven op muziek en naarmate jij de les langer volgt zal je ook mee kunnen bewegen op de ‘flow’. Na elke 3 maanden wisselt de les van muziek en choreografie.

Wat is Body Balance?

Een combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates. De warming-up bestaat altijd uit verschillende Tai Chi oefeningen en de rest van de les wordt gevuld met Yoga en Pilates oefeningen. Door de verschillende bewegingen wordt het lichaam sterker en flexibeler gemaakt. Het controleren van je ademhaling is groot onderdeel van alle bewegingen en de instructeur zal altijd opties geven voor beginnende deelnemers of deelnemers met blessures.

Wat is het nut van de les?

Body Balance is een perfecte aanvulling op je krachttraining op de Milon of Egym. Door het controleren van de ademhaling, gestructureerde series van stretches, concentratie en poses op muziek, wordt een holistische workout gecreëerd. Je zult merken dat eventuele stress en spanning los wordt gelaten en dat je hiermee je lichaam in balans brengt.

De les wordt gegeven op:
Woensdag om 19:30 – 20:30
Vrijdag om 10:00 – 11.00

Wil jij Gratis Kennismaken maken met 10TEN?

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)