Body Pump bij TEN Meerssen: strong and better shape!

Deze groepsles wordt gekenmerkt door een ‘barbell’ – een stand waar losse gewichten aan kunnen worden bevestigd. Doordat jij zelf kan bepalen hoeveel gewicht je op je barbell bevestigd, is Bodypump geschikt voor elk persoon: beginners, regelmatige sporters of ervaren sporters. De intensiteit kun je zelf reguleren: ‘The choice is yours’.

In 60 minuten komen al je voornaamste spiergroepen aan bod. De instructeur geeft jou instructies over de oefeningen, het tempo en de bewegingen. Ook zal de instructeur je coachen en motiveren gedurende de les. Iedere 3 maanden wordt je weer voorzien van een geheel nieuw programma, inclusief nieuwe oefeningen en muziek.

Welke voordelen heeft Bodypump?

Deze groepsles is meer gericht op het aantal herhalingen dan op het gewicht. Hierdoor verbetert je conditie en spieruithoudingsvermogen. Zo wordt je dus niet ‘te gespierd’ door deze les, maar krijgt je lichaam juist mooie vormen. Doordat de spieren tijdens de les continu worden getriggerd, gevolgd door het herstel van de spieren na de les, wordt de stofwisseling (zelfs in rust) verhoogd.

 

  • * velden zijn verplicht.

 

 

 

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton