Functionele Fitness en Groepslessen op the Court

Fysiek en mentaal jezelf uitdagen? Op The Court ga je tot het uiterste!

CROSS

 

CROSS is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. 
Trainingen bestaan uit een warming-up, een technisch gedeelte om de bewegingen te leren en een intensieve training, een workout of the week (WoK) van 10 à 20 minuten. 
Gedurende de training wordt er gebruikgemaakt van barbells, dumbbells, kettlebells, zandzakken, touwen en pull-up-bars.
De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.

Het doel van Cross is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid zo snel mogelijk fit en gezond te worden.
 

TRX

 

De TRX is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de sporter. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen.
Hoe zwaar de oefening is wordt door jou zelf bepaald, door simpelweg je lichaamspositie aan te passen. 
De oefeningen komen overeen met het natuurlijk bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.
De TRX is de les bij uitstek om je eigen lichaam sterker en mobieler te trainen. Je traint op en zeer veilige en effectieve manier.
 

POWER

De POWER les is een echte Powerlift les. Er is maar 1 doel voor ogen en dat is: zoveel mogelijk gewicht tillen.
‘Als powerlifter ben je continu bezig met het opbouwen van kracht voor je “One rep max” (1 herhaling maximaal gewicht). Dat is het moment dat je sterk moet zijn en bewijzen wat je kan. 
Er staan drie oefeningen centraal:

  • back squat
  • bench press
  • deadlift


Tijdens de les werk je in periodes van 4 weken naar de one rep max toe.

Interesse? Meld je nu aan voor een gratis 10 DAGEN PAS!

 

TEN Meerssen, hét alternatief voor de sportschool, is dé plek voor individueel fitness en diverse groepslessen. Bij TEN Meerssen hebben we een unieke aanpak en  ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Je doet een lidmaatschapstest bij ons en traint vervolgens met ResultaatgarantieFlexibel per maand of met een 10-Dagen Pas op The Circle op eGym, met Smart Fitness. Kom in Flow met (Zwangerschaps) Yoga en Pilates. Presteer met Personal TrainingTRXCross en Power op de Court. Feest erop los met ToneBodyPumpRumbleGroeplessen in TEN X. We hardlopen en bootcamp buiten in Funcamp en Ren met TEN. Pijnvrij word je met onze Smart Flex en Fysio. Afvallen doen we met behulp van BENFITIn ShapeDetox en Sportvasten. Bij TEN brengen we iedereen in beweging en voel jij je een tien! 

Anita

"Bij TEN heb ik weer plezier en motivatie in het sporten gevonden"

Anita
Carmen

"Ik voelde me een 4 en voel me nu een 9, mijn zelfvertrouwen is terug. "

Carmen
Rinus

"Mede door TEN's voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus
Anouk

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton