Perfect Pilates in Meerssen

Pilates is een oude vorm van bewegen, het zijn oefeningen die gebruikt worden om rug- en buikspieren te versterken. Daar omheen beweeg je je armen en je benen en deze proberen we in strekketens met elkaar te verbinden in een spierversterking.

Het is erg bevorderend voor mensen met rugklachten en in zijn algemeenheid om mensen bewuster te laten zijn van hun houding en het functioneren van diversen delen van hun lichaam met elkaar. Pilates werkt spier verlengend en heeft een stretchende werking en dit vergroot de flexibiliteit en mobiliteit. Pilates is een hele gezonde, rustige goede manier van bewegen, waardoor je je lekker in je lijf gaat voelen. Iedereen kan er aan mee doen, want er wordt in de groepen verschillende vormen van diverse oefeningen aangeboden, waardoor het eenvoudig is om aan te passen op jouw niveau. 

Er is een leuk groepsgevoel bij pilates, iedereen werkt voor zichzelf en als je wilt kun je na de les een lekker kopje koffie drinken.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Goed opgeleide instructeurs, die regelmatig bijscholen.
  • Een up-to-date pilates ruimte, en daardoor weer zeer prettig in gebruik. 
  • Een gezellige en relaxte sfeer om heerlijk tot rust te komen.
     

 

  • * velden zijn verplicht.

 

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton