Small Group PT bij TEN Meerssen: beter leren bewegen

De trainingen focussen zich op een stukje vetverlies, opbouw van spiermassa, conditie en hierin de juiste functionaliteit en techniek opbouwen. Het opbouwen van functionaliteit en de juiste techniek is een onderdeel waar we echt de nadruk op leggen in deze trainingen om op een goede, verantwoorde manier resultaat te boeken. Je volgt de trainingen in groepsverband om gemotiveerd te raken en te blijven, je op te trekken aan anderen en natuurlijk een gezellige sfeer te creëren. De trainingen variëren van week tot week.  Er wordt focus gelegd op pure krachttraining, calisthenics, core stability oefeningen en een stuk intervaltraining. De filosofie hierachter ligt in de basis op een full body approach en houdt de trainingen veelzijdig, specialistisch en voor iedereen toegankelijk.

Wil jij ook een keer kijken of Functionele Training iets is voor jou meld je dan aan voor een gratis sessie. Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  • * velden zijn verplicht.

 

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton