Spinning bij TEN Meerssen: push it to the limit!

Spinning is een uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Deze groepsles is voor jong of oud, beginnend sporter of gevorderde. Bij spinning bepaal je namelijk zelf de weerstand van je fiets. Hierdoor doe je het altijd op je eigen niveau. Als je een groepsles zoekt waar veel calorieën worden verbrand, dan zit je bij de spinning op de juiste plek. Het een grote aanrader voor iedereen die zijn/haar uithoudingsvermogen en conditie wilt verbeteren.

Opbouw

Tijdens de spinning les rijdt je op het ritme van krachtige, opzwepende muziek. De muziek ondersteunt het tempo: langzaam, snel, sprinten etc. Tijdens deze indoor cycling workout zul je altijd worden begeleid door een gecertificeerde instructeur. Op het begin van de les stel je altijd eerst de fiets in. Vervolgens pas jij zelf je weerstand aan op je eigen niveau. Zittend of staand fiets je naar een topconditie toe. Onze instructeurs begeleiden jou naar je grenzen van je kunnen en letten op de algemene veiligheid. Op het einde van de les worden er altijd stretch oefeningen gedaan.

Wil jij ook een keer kijken of Spinning iets is voor jou meld je dan aan voor een gratis sessie. Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

TEN Meerssen is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness . Bij TEN Meerssen ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)