TEN-X

In de TEN-X ruimte kun je van 1 oktober onderstaande groeplessen volgen:


X-PUMP

De vertrouwde Body Pump heet vanaf 1 oktober X-Pump!
Deze stoere les van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! De les wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.
 

X-RUMBLE

X-Rumble is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op boksen en kickboksen. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen.
Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!
De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. XRumble daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten.

Wedden dat je verslaafd raakt aanX-Rumble?


X-TONE

X-Tone combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout.
Een X-Tone training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en met name de buik, billen en benen. Daarnaast zal je hartslag flink verhogen. Deze leuke workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte.
De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.


X-HIIT

X-BURN een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht.
Je wordt gecoacht door een trainer die samen meetraint en jou en het team motiveert. Je zult versteld staan van de ervaringen en de resultaten die je behaald!
 

FUN-X

FUN-X is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.
Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en oefeningen gericht op conditietraining.
​Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.
 

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton