Rinus (63)

Mijn naam is Rinus Vissers, 63 jaar. Op 15 April 2017 begon ik met trainen op de Milon bij Ten the Lifestyle Company in Meerssen. Na 2 weken resulteerde dit al in anderhalve kilo gewichtsverlies en dat met alleen trainen! Na een maand vakantie te hebben gevierd kwam ik weer trainen: ik was niks bijgekomen op vakantie, had veel gelopen en ook op mijn voeding gelet. In Juli begon ik met de cursus Fit en Slank, toen was mijn startgewicht 130,3 kilogram.

Mede door de begeleiding van voedingscoach Leanne, die me geleerd heeft hoe ik om moet gaan met voeding, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden. Ook de rest van de Ten trainers hebben mij hierin super begeleid gedurende mijn trainingen. Natuurlijk ben ik ook trots op mezelf dat ik dit heb behaald.

Waarom ik bij Ten the Lifestyle Company ben komen sporten?
Na verschillende sportscholen bezocht te hebben op aanraden van de huisarts in Meerssen, beviel de sfeer en begeleiding bij Ten me enorm. Ik zou Ten dan ook omschrijven als ‘een aanrader voor elke leeftijd, voor elk wat wils en professioneel.’

Wat heeft mijn verandering voor me betekend?
Ik heb weer het gevoel dat ik erbij hoor, dat ik weer eens naar een gewone leuke winkel kan gaan en me kan kleden in de maat L. Zo ben ik 10 jaar geleden zelf 35 kilo afgevallen, maar daarna ging er eigenlijk geen kilo meer vanaf. Mede door onregelmatig werk en tijdgebrek, waardoor een geregeld en gematigd patroon niet te realiseren was. Leanne en Ten hebben me weer op de weg naar gezond leven geholpen en hiervoor ben ik allen veel dank verschuldigd ook namens mijn vrouw.

Wil jij ook net als Rinus je weer gezond voelen?
Kom nu langs voor een gratis Proefweek!

  • * velden zijn verplicht.

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)