Susan (37)

Mijn naam is Susan Maenen, 37 jaar. Sinds November 2016 sport ik bij Ten the Lifestyle Company. De  eerste indrukken toen ik kwam kijken waren: iedereen is welkom, persoonlijk, goede begeleiding en een prettig trainingssysteem. 

In Januari 2017 begon ik met de voedingscursus Fit en Slank en dit combineerde ik met 3 keer per week sporten. Resultaat: 35 kilo lichter!! Nog altijd ben ik bezig met afvallen, niet meer zo snel als voorheen maar het gaat eraf en dat is voor mij het belangrijkste. Natuurlijk heb ik ook nog altijd moeilijke momenten, maar door de cursus zijn deze makkelijk te herpakken. Ik zal blijven vechten voor mijn laatste kilo’s.

Mijn gewichtsverlies heeft ervoor gezorgd dat ik me nu veel fitter voel. Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden. Natuurlijk ben ik heel blij met mijn kilo’s die ik kwijt ben, waardoor ik makkelijker kan bewegen in mijn dagelijkse bezigheden. Ook mijn lichaam is door het sporten heel erg veranderd. 

Ten the Lifestyle Company heeft kunnen bijdragen in dit succes door een geweldig team dat goed begeleidt, altijd klaar staat om mij te motiveren en stimuleren. Ik zou Ten omschrijven als een fijn lifestyle centrum waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen en waar je heel veel mogelijkheden hebt om je gewenste resultaat te behalen samen met het team van Ten. 

Wil jij ook net als Susan jezelf transformeren?
Kom nu langs voor een gratis Proefweek!

  • * velden zijn verplicht.

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton