Anouk Daniëls (46)

Mijn naam is Anouk Daniëls, 46 jaar. Sinds November 2017 sport ik bij TEN the Lifestyle Company. Ik was eerst lid bij een andere sportschool, maar die konden me niet motiveren om daadwerkelijk te komen sporten. Op aanraden van vrienden en bekenden die laaiend enthousiast waren heb ik toen gebeld naar Ten. Na een prettig, persoonlijk gesprek met Micky en het aanbod om te starten bij Ten heb ik besloten om de ‘stoute’ sportschoenen aan te trekken en over te stappen.

Toen ik op de beruchte weegschaal moest staan ben ik me wezenloos geschrokken. Nooit gedacht dat het zo erg was. Ik had al zoveel geprobeerd om af te vallen, maar niks hielp. Ik had eigenlijk alle hoop al opgegeven. 10 mei 2018 doet mijn dochter de communie en mijn streven is om dan 25 kilo kwijt te zijn. Micky zei meteen: “dat gaat je lukken!”

Op aanraden van Ten ben ik in november gestart met de voedingscursus ‘Fit en Slank’. Vol goede moed ben ik gelijk gestart en is het me gelukt om te beroemde knop om te zetten. Wat me enorm aanspreekt in de voedingscursus is: de tips, het anders eten, het anders naar voeding kijken, leren wat verkeerde voeding met je lichaam doet etc. Ook krijg je meer inzicht in waarom je bepaalde eetgewoontes hebt ontwikkeld. Daarnaast heb ik geleerd om qua voeding weer terug naar de basis te gaan. Gewoon gezond eten met verse producten. Kortom eigenlijk teveel om op te noemen. Een groot compliment verdienen Leanne en Esther (beide Fit en Slank coaches), zij hebben me geweldig geholpen, gemotiveerd en veel handvaten aangegeven. Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie. En dan natuurlijk doorgaan totdat ik mijn streefgewicht heb bereikt.

Ik heb sinds ik ben begonnen bij Ten meer energie, kan beter bewegen en ik slaap beter. Daarnaast zijn mijn man en kinderen super trots op me: iedere week leven ze mee met mijn weegmoment.

Hoe zou ik Ten the Lifestyle Company beschrijven?
Dit is niet zomaar een sportschool maar een club met goede trainers die echt gemotiveerd zijn om je te helpen met het bereiken van je doelen. Zo blij dat ik de stap genomen heb!

Wil jij ook net als Anouk je weer een 10 voelen?
Kom nu langs voor een gratis Proefweek!

  • * velden zijn verplicht.

YES, We mogen weer open

Beste leden,  Vanaf 1 juli mogen we weer open en kan er weer binnen gesport worden. Mocht u vragen hebben dan kunt u...

Lees meer

Je echte leeftijd

Speciaal voor personen uit omgeving Meerssen die zich 10 jaar jonger willen voelen. Voel je 10 jaar jonger met het 'Je Echte Leeftijd Fitplan' bij Ten Meerssen. Verantwoord Fitter en Sterker in 8 weken tijd.

Lees meer
Meer nieuws
Anouk (40)

"Na 8 weken was ik dan ook ruim 7 kilo kwijt. Het duidelijke eetschema geeft regelmaat en is makkelijk vol te houden. "

Anouk (40)
Erik (62)

"Sinds ik 25kg ben afgevallen heb ik veel meer energie en zit ik beter in mijn vel."

Erik (62)
Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)