Verbouwing TEN

Wat staat er precies te gebeuren? Hoe verloopt de verbouwing bij TEN in Meerssen? Dat lees je allemaal op deze pagina!

Benieuwd naar de nieuwe conceptend ie straks onder één dak binnen TEN zijn? 

Bekijk de nieuwe concepten
 

DONDERDAG 23 SEPTEMBER

Deze week zijn de fitness/workout materialen aangekomen en in elkaar gezet bij TEN.
In de TEN X en The Court ruimte vindt je o.a. Assault Airbikes, Power rack, dumbbells, training plates en nog veel meer.

DONDERDAG 16 SEPTEMBER

In de TEN X en The Court ruimte is afgelopen week een begin gemaakt met de vloer. Stoere kleuren in grijs antraciet met een waanzinnige blikvanger, de sprint track in grasgroen.
Deze ruimte ondergaat de komende tijd nog een flinke metamorfose. Rond oktober zal TEN X en The Court klaar zijn.

 

MAANDAG 6 SEPTEMBER

De TEN X en The Court ruimte krijgt al de mooie stoere sfree die we daar willen creëren. De donkere isolatie zit nu tegen het plafond.De bestickering in de FLOW ruimte is inmiddels aangepast. Met de bestickering zorgen we voor een rustige knusse sfeer in deze ruimte.

 

WOENSDAG 25 AUGUSTUS

We willen graag op de fitnessvloer ruimtes creeeren en afscheidingen. Zodat het overzichtelijk wordt welk cirkel waar staat en tevens voorkomen dat sporters kris kras langs iedereen doorlopen, daarom zijn afgelopen weken de plantenbakken geleverd. Om daar de juiste plantjes in te zetten is afgelopen week ook een bedrijf geweest die voor ons de beplanting zullen organiseren. 

Afgelopen week is de FLOW ruimte helemaal geschilderd, zijn er kleine aankledingen toegevoegd en wordt zelfs vandaag de bestickering veranderd. Zo willen we in deze ruimte echt een prettige sfeer neerzetten en een ruimte die ook echt FLOW ademt. Het wordt iedere dag fantastischer om te zien!

 

DINSDAG 17 AUGUSTUS

Gisteren konden de allereerste TENNERS kennismaken met The Circle.

Na twee dagen training vorige week is ons team helemaal klaargestoomd, het mooie is dat de reacties van iedereen in onze TEN What'sappgroep lovend zijn. Beter slapen, minder pijn, meer energie, dieper kunnen ademhalen.. en dat al na 2 dagen trainen op de nieuwe apparaten.. 

We vinden het super gaaf om jullie te mogen ontvangen op onze nieuwe mogelijkheden en zijn ontzettend benieuwd naar jullie ervaringen!

Tevens gaan de verbouwingswerkzaamheden vandaag verder! In de oude Milon ruimte wordt een glazenwand geplaatst waar straks werkplekken worden gecreeerd. Micky is vandaag naar Intratuin voor plantenbakken die op The Circle vloer worden geplaatst, om meer beschuttere plekjes te creeeren op de vloer.

 

DONDERDAG 12 AUGUSTUS

YES! Vandaag gaan we echt aan de slag met EGYM! We worden vandaag opgeleid en getraind door medewerkers van EGYM. Onze trainers mogen zelf de FLEX ervaren en er wordt flink afgepuft in de ruimte (ha-ha). 

DINSDAG 10 AUGUSTUS

Afgelopen weekend is het plafond op de trainingsruimte volledig beplakt met isolatiemateriaal. Tevens wordt sinds gisteren de EGYM geleverd.

Donderdag 5 augustus

Vandaag is er een begin gemaakt met de geluidsisolatie op de fitnessvloer. We zijn al flink opgeschoten. De laminaatvloer schiet ook al op.
Daarnaast zijn de visuals geplaatst op de fitnessvloer en in de Flow ruimte. Wauw wat wordt het mooi.

 

Dinsdag 3 augustus

Zowel op de fitnessvloer als de ruimte van TEN X en The Court komt geluidsisolatie op het plafond. Ongeveer de helft van de dozen zijn uitgepakt en het materiaal ligt klaar om bevestigd te worden. Hopelijk kunnen we dit vandaag of morgen doen, maar zoals bij iedere verbouwing loop je ergens in de planning vertraging op. 

Donderdag 29 juli

Vandaag is het begin gemaakt aan de nieuwe stroompunten voor de nieuwe E-Egym apparatren, omdat dit weer net andere appartuur is dan dat we voorheen hadden is het een nieuwe puzzel die gelegd moet worden. Tevens werden 64 dozen met isolatiemateriaal voor de TEN X geleverd en hierin geldt het gezegde: vele handen maken licht werk.

 

Dinsdag 27 juli

Afgelopen vrijdag zijn de Milon en de E-Gym verhuisd naar de tennisbanen. De vloer is helemaal vrij gemaakt, laminaat en ondervloeren zijn verwijderd. Op deze vloer komen straks twee gloednieuwe E-Gym cirkels te staan!

Donderdag 22 juli

​Vandaag starten de elektriciens met het aanleggen van de infrastructuur zodat de Milon en de E-Gym kunnen verhuizen naar de tennisbanen. 

Dinsdag 20 juli

Afgelopen weekend waren we helaas gesloten wegens het wateroverlast, maar sinds gisteren weer geopend en wordt er op volle touren geschilderd op baan 2.

Donderdag 14 juli

Een feestdag in Frankrijk...., maar voor ons niet. We werden verrast door de Geul die enorm buiten haar oevers trad, waardoor ook alle verbouw werkzaamheden stil kwamen te liggen. Het was binnen alle hends aan dek om het water buiten te houden en onze apparatuur te beschermen. 

Dinsdag 12 juli

De verbouwing wordt afgetrapt met de eerste grote klus. Het verf en schilderwerk van de 'oude' baan 2. Deze ruimte wordt straks de TEN X ruimte en The Court. Deze ruimte wordt straks één grote experience! Op de verfpotten die geleverd zijn staat de kleur: ZWART! OMG.... het gaat één grote zwarte ruimte worden.

 

Rinus (63)

"Mede door voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus (63)
Susan (37)

"Zelfs ik ben sporten leuk gaan vinden, dit had ik nooit gedacht een jaar geleden."

Susan (37)

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk Daniëls (46)
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton