50% korting op een proefmaand

En een gratis health check. Wacht niet langer en vraag nu alles (start) informatie aan.

Werk aan jouw gezondheid op de manier zoals jij dat wil.

Ontdek Sporten bij TEN, onze bijzondere benadering van fitness. Geniet van een volledige maand onbeperkte toegang en ontvang bovendien een GRATIS Gezondheidscheck. Deze check omvat gedetailleerde metingen en analyses om jouw fitnessniveau nauwkeurig te bepalen. Onze faciliteiten zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. Ervaar het verschil bij TEN!

Wat houdt het in voor jou?

Let op nog 3 30 startplekken

Aanmelden kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Over ons
Tevreden klanten
image

Marleen

Actief lid ten meerssen
In totaal 8.2 kg afgevallen. Ook mijn huisarts was zéér tevreden! Mijn bloeddruk is flink verlaagd, mijn cholesterol is ook verlaagd. Ben super blij dat ik aan BENFIT ben begonnen.
image

Sander

actief lid ten meerssen
Ik heb deelgenomen aan het BENFIT programma met als doel kilo’s kwijt te raken en me een fitter te gaan voelen. Dit is me erg goed gelukt. Na 8 weken BENFIT en 3 keer per week sporten ben ik 9 kg kwijt en is mijn conditie flink toegenomen.
image

Nathalie

Actief lid ten meerssen
Sporten is voor mij essentieel. Ooit begonnen met de Milon en na veel verschillende groepslessen blijven hangen in de TRX. Ik voel mij fitter, leniger en sterker. Ik ben een betere versie van mezelf en voel dat ik er absoluut mag zijn!
image

Rinus

Actief lid ten meerssen
Ik sport sinds 2018 bij TEN. Mijn grootste motivatie is om in beweging te blijven en af te vallen. Een aantal jaar geleden woog ik 155 kg. Ik ben toen 25 kg afgevallen, maar had geen motivatie meer. Met begeleiding van TEN is het gelukt om nu 97 kg te wegen. Ik kom regelmatig sporten en blijf op gewicht!
image

Mireille

Actief lid ten meerssen
5,5 jaar geleden en bijna 30 kilo zwaarder had ik nooit gedacht dat sporten onmisbaar voor me zou kunnen voelen. Ik ben gemiddeld 4x per week bij Ten waarvan 1 uur personal training; daar wordt ik uitgedaagd om mijn grenzen te verleggen. TEN is echt onderdeel van mijn leven en ik voel me fitter, energieker en gezonder dan ooit!
image

Tom Hamaekers

Actief lid ten meerssen
Sinds kort lid bij deze geweldige sport-school in Meersen. Heel vriendelijk ontvangen, deskundig personeel, hele mooie grote ruimtes, erg schoon allemaal. Hele relaxte sfeer! Kortom ik kan het iedereen aan bevelen! Bewegen, sporten doe je bij TEN !!

50% korting op een Proefmaand

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang gratis (start)informatie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Let op nog 3 30 startplekken