BenFit Lifestyle programma

Samen naar een gezonde leefstijl, of je nu wilt afslanken of simpelweg wilt werken aan een gezondere levensstijl. 

Het BenFit programma helpt jou om op een gezonde manier af te vallen.

Wil jij je graag weer fit en energiek voelen? Klaar met ongezonde (eet)gewoontes? Op zoek naar een gemakkelijke manier om af te vallen? Een manier waarbij je geen honger hebt, divers eet én een begin is van een gezonde leefstijl?

Zet dan nu de knop om en ga aan de slag met het BEN FIT programma! Het is gemakkelijk afvallen met de lekkere weekmenu’s en wekelijkse coaching waardoor je een goede stok achter de deur hebt.

Het BenFit programma:

Over ons
Tevreden klanten
image

Birgit

Actief lid ten meerssen
Bewustwording met BENFIT. Het BENFIT programma is erg motiverend en goed vol te houden. Mijn resultaten gingen langzaam maar verantwoord de goede kant op. Daardoor is het voedingspatroon voor mij ook beter vol te houden, zeker voor op de langere termijn. Uiteindelijk verloor ik toch 5,3kg en -10cm aan buikomtrek! Ik heb een gezonde relatie gecreëerd met voeding.
image

Ed

Actief lid ten meerssen
Trainen bij TEN heeft me mijn schouderblessures verholpen. Hier tijdens PT(krachttraining) geruime aandacht aan besteed waardoor uiteindelijk blessures weg blijven. E-gym maakt mijn wekelijkse Work-Out geheel compleet. Tijdens BENFIT programma van 8-weken ben ik 10 kg vet kwijt geraakt, waarbij mijn spiermassa behouden bleef. En mooie van alles is dat mijn vrouw me weer lachend thuis ziet komen.

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Vraag hieronder gratis (start)informatie aan en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

"*" geeft vereiste velden aan