Fit in 30 minuten programma

Zet de eerste stap naar een flexibeler lichaam en strakker figuur

Het Fit in 30 minuten programma dat jou helpt naar een gezondere leefstijl.

Wil jij starten met het verbeteren van je gezondheid en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Wil jij ook graag wat kilo’s kwijt en strakker figuur? Ongeacht je ervaring met fitness of wanneer je mogelijk te maken hebt met fysieke ongemakken?

 

Je gaat aan de slag met korte en effectieve trainingssessies van slechts 30 minuten om jouw doelen te bereiken. Hier is altijd een ervaren coach aanwezig om je te begeleiden. Je houdt meer tijd voor jezelf over omdat je maar 30 minuten per week effectief traint!

Het Fit in 30 minuten Programma

Let op: slechts 20 12 (start)plekken beschikbaar.

Over ons
Tevreden klanten
image

Nelly

Actief lid ten meerssen
Aan de slag gegaan met het programma. Tot mijn verbazing was ik na het programma 5 kg aan VET kwijt, dat zijn aardig wat pakjes boter (20!!) die ik niet meer mee hoef te dragen.
image

Marga

Actief lid ten meerssen
Ik sport 2 à 3 keer per week, maar ik viel niet af. Op advies van de trainers een afspraak gemaakt met de voedingscoach. Nu 7 weken, later en 5 kilo lichter, voel ik me fit en super trots. Ik ga door met deze gezonde leefstijl!

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Vraag hieronder gratis (start)informatie aan voor het Fit in 30 minuten Programma. 

"*" geeft vereiste velden aan

Let op: slechts 20 12 (start)plekken beschikbaar.