Duik met ons de zomer in!

De zomer komt er nu écht aan. Tijd om te werken aan de slankste en fitste versie van jezelf. Durf jij het aan en kom jij 2 maanden onbeperkt sporten voor sléchts 99 euro? Samen zorgen wij voor de mooiste zomer in tijden! 

2 maanden onbeperkt sporten voor slechts 99 euro.

Wil jij met de zomer in aantocht nog snel aan je fitheid werken? Of kun je niet meer sporten bij jouw vereniging, maar heb je geen zin in een langlopend lidmaatschap? Dan is de Summerfit deal ideaal voor jou! Je kunt 2 maanden onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten zoals EGYM, groepslessen en het buitenzwembad*.

De Fit Summer Deal:

Nog 8 30 plekken vrij.

* In de maanden juli & augustus mogen leden van TEN gebruikmaken van het zwembad tegenover TEN. Je mag ook je partner en je kinderen meenemen. Dat is dan in de avonduren van 18.30 – 21.00 uur, mits de temperatuur die dag 26 graden of warmer is geweest!
Over ons
Tevreden klanten
image

Sander

Actief lid ten meerssen
Ik heb deelgenomen aan het BENFIT programma met als doel kilo’s kwijt te raken en me een fitter te gaan voelen. Dit is me erg goed gelukt. Na 8 weken BENFIT en 3 keer per week sporten ben ik 9 kg kwijt en is mijn conditie flink toegenomen.
image

Marleen

Actief lid ten meerssen
In totaal 8.2 kg afgevallen. Ook mijn huisarts was zéér tevreden! Mijn bloeddruk is flink verlaagd, mijn cholesterol is ook verlaagd. Ben super blij dat ik aan BENFIT ben begonnen.

Aanmelden kan nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Duik met ons de zomer in!

Via het onderstaande formulier kun jij jezelf direct online inschrijven. 

"*" geeft vereiste velden aan

Nog 8 30 plekken vrij.