Goede Start Programma

Werken aan een gezondere en fittere versie van jezelf.

Samen naar een gezondere versie van jezelf.

Wil jij starten met het verbeteren van je gezondheid en kun je daar wel hulp bij gebruiken? Wil jij ook op een veilige plek op een ongedwongen manier samen aan je gezondheid werken? Ongeacht je ervaring met fitness of wanneer je mogelijk te maken hebt met fysieke ongemakken?

Start dan met het 8-weekse Goede Start programma. Het programma is ontwikkeld om jou naar je gezondste en fitste versie van jezelf te tillen. Je gaat aan de slag met een persoonlijke coach die jou helpt je doelen te bereiken.

Het Goede Start Programma

Let op: slechts 20 17 (start)plekken beschikbaar.
Over ons
Tevreden klanten
image

Sydney

Actief lid ten meerssen
Mijn doel was afvallen en spieren opbouwen. Ik kwam erachter dat ook mijn eetpatroon flink aangepast moest worden. Ik kreeg voedingsstoffen binnen die niet goed zijn. Na 6 weken 4,5 kg lichter en het sporten gaat nu ook steeds makkelijker.
image

Didier

Actief lid ten meerssen
Sporten met regelmaat en een eigen structuur werkt zeer goed voor mij. Ik sta in de ochtend weer op met energie en zit na slechts 7 weken al een stuk ’strakker’ in m’n vel. Ik ga door met deze leefstijl.
image

Marga

Actief lid ten meerssen
Ik sport 2 à 3 keer per week, maar ik viel niet af. Op advies van de trainers een afspraak gemaakt met de voedingscoach. Nu 7 weken, later en 5 kilo lichter, voel ik me fit en super trots. Ik ga door met deze gezonde leefstijl!

Samen naar een gezondere versie van jezelf.

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Vraag hieronder gratis (start)informatie aan voor het Goede Start Programma. 

"*" geeft vereiste velden aan

Let op: slechts 20 17 (start)plekken beschikbaar.