Back in shape programma!

Klaar om weer in vorm te komen? Doe mee aan ons exclusieve 4-wekenplan en zet de eerste stap naar een gezonder lichaam! Ga jij de uitdaging aan?

Back in shape in slechts 4 weken

Weer back in shape met TEN Meerssen! Met dit 4 weken programma ben jij weer helemaal terug in shape. Onze coaches staan klaar om jou te begeleiden en jou fitness niveau naar een hoger level te tillen!

Wat houdt het in voor jou?

𝗟𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀: 𝗮𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝟯𝟭 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Over ons
Tevreden klanten
image

Sander

Actief lid ten meerssen
Ik heb deelgenomen aan het BENFIT programma met als doel kilo’s kwijt te raken en me een fitter te gaan voelen. Dit is me erg goed gelukt. Na 8 weken BENFIT en 3 keer per week sporten ben ik 9 kg kwijt en is mijn conditie flink toegenomen.
image

Marleen

Actief lid ten meerssen
In totaal 8.2 kg afgevallen. Ook mijn huisarts was zéér tevreden! Mijn bloeddruk is flink verlaagd, mijn cholesterol is ook verlaagd. Ben super blij dat ik aan BENFIT ben begonnen.

Wordt weer fit samen met TEN Meerssen

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op! 

"*" geeft vereiste velden aan

𝗟𝗮𝗮𝘁𝘀𝘁𝗲 𝗸𝗮𝗻𝘀: 𝗮𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝟯𝟭 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶