Wil jij (weer) pijnvrij bewegen?

Medische fitness bij TEN in Meerssen is uniek. Een kenmerk van de huidige tijd is dat we teveel zitten en dat is niet goed voor onze gezondheid. Door het vele zitten verkorten de spieren aan de voorkant van ons lichaam. Hierdoor ontstaat er veel spanning op de nek, schouders, lage rug, heupen, knieën en enkels. De Smart Flex helpt de gevolgen van deze verkortingen tegen te gaan. Het lichaam gaat weer open en wordt in balans gebracht. 


De Smart Flex bij TEN

De Smart Flex Circle bestaat uit 8 belangrijke toestellen met specifieke oefeningen. Deze oefeningen verbeteren de flexibiliteit en het lichaam en helpen een verkeerde houding te verhelpen. Je verkorste spieren wordt op een gerichte manier in lengte en kracht getraind. 
De Smart Flex is volledig elektronisch en biedt veel gebruikersgemak. Je logt in met je TEN bandje. Ieder toestel kiest automatisch jouw persoonlijke instellingen. Daarnaast worden alle trainingsresultaten opgeslagen in de E-GYM trainers app.Voordelen 

  • Betere lichaamshouding en langere spieren door de ergonomische toestellen
  • De toestellen verbeteren je mobiliteit, zodat je soepeler kunt bewegen en makkelijker je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. 
  • De toestellen helpen je herstellen van voorgaande sessies en verlagen de kans op blessures.
  • De toestellen stellen je in staat je trainingen en met name krachtrainingen beter en met meer controle uit te voeren.
  • De Smart Flex werkt tegen artrose en gewrichtsproblemen en werkt ook preventief!
     

Kennismaken?
Meld je nu aan voor een Gratis 10 DAGEN PAS!

TEN Meerssen, hét alternatief voor de sportschool, is dé plek voor individueel fitness en diverse groepslessen. Bij TEN Meerssen hebben we een unieke aanpak en  ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Je doet een lidmaatschapstest bij ons en traint vervolgens met ResultaatgarantieFlexibel per maand of met een 10-Dagen Pas op The Circle op eGym, met Smart Fitness. Kom in Flow met (Zwangerschaps) Yoga en Pilates. Presteer met Personal TrainingTRXCross en Power op de Court. Feest erop los met ToneBodyPumpRumbleGroeplessen in TEN X. We hardlopen en bootcamp buiten in Funcamp en Ren met TEN. Pijnvrij word je met onze Smart Flex en Fysio. Afvallen doen we met behulp van BENFITIn ShapeDetox en Sportvasten. Bij TEN brengen we iedereen in beweging en voel jij je een tien! 

Anita

"Bij TEN heb ik weer plezier en motivatie in het sporten gevonden"

Anita
Carmen

"Ik voelde me een 4 en voel me nu een 9, mijn zelfvertrouwen is terug. "

Carmen
Rinus

"Mede door TEN's voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus
Anouk

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton