TEN Meerssen
TRX

De TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkelt kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De TRX is een mobiel trainingsmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om de oefeningen uit te voeren. Met letterlijk honderden verschillende oefeningen, variaties en combinaties, komt er geen einde aan de mogelijkheden waarop je TRX kunt inzetten om te trainen.

Hoe zwaar de oefening is wordt bepaald door de gebruiker zelf door simpelweg zijn/haar lichaamspositie aan te passen. Hierdoor voegt u meer of minder weerstand toe en heeft u zelf de controle over hoe hoog u de lat legt met elke oefening. Er is dus geen excuus om de oefening niet af te maken. De oefeningen komen overeen met het natuurlijke bewegingspatroon en stimuleren daardoor een verbetering van de houding en het bewegingspatroon in het dagelijks leven.

De TRX is de les bij uitstek om je eigen lichaam beter te leren kennen en meer controle te krijgen over je lichaam. Omdat je enkel met je eigen lichaamsgewicht traint, kun je op een zeer veilige en effectieve manier trainen.

Doelgroep: Mensen die graag functioneel willen gaan trainen, maar eerst de basis core kracht willen aansterken.
Type: Kracht, balans en core stability
Spiergroepen: Full Body
Niveau: Voor iedereen
Uitvoering: Warming up, total body, stretchen met TRX
Intensiteit: **