Sporten zonder contract

Deze actie is helaas afgelopen.

Samen naar een gezondere versie van jezelf.

Wil jij fitter worden en aan je gezondheid werken zonder vast te zitten aan een langdurig lidmaatschap? Dan is dit je kans. Schrijf je voor 14 september in zonder contract en profiteer van deze unieke kans! Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar, zonder meerprijs en kleine letters. 

Sporten zonder contract

Let op: Deze actie is niet meer geldig.

Over ons
Tevreden klanten
image

Sydney

Actief lid ten meerssen
Mijn doel was afvallen en spieren opbouwen. Ik kwam erachter dat ook mijn eetpatroon flink aangepast moest worden. Ik kreeg voedingsstoffen binnen die niet goed zijn. Na 6 weken 4,5 kg lichter en het sporten gaat nu ook steeds makkelijker.
image

Didier

Actief lid ten meerssen
Sporten met regelmaat en een eigen structuur werkt zeer goed voor mij. Ik sta in de ochtend weer op met energie en zit na slechts 7 weken al een stuk ’strakker’ in m’n vel. Ik ga door met deze leefstijl.
image

Marga

Actief lid ten meerssen
Ik sport 2 à 3 keer per week, maar ik viel niet af. Op advies van de trainers een afspraak gemaakt met de voedingscoach. Nu 7 weken, later en 5 kilo lichter, voel ik me fit en super trots. Ik ga door met deze gezonde leefstijl!

ZIEN WIJ JOU OOK BINNENKORT?

Wacht niet langer en vraag hieronder gratis (start)informatie aan. 

Let op: Deze actie is niet meer geldig.