Samen sporten met onze TEN X Groepslessen

Geniet jij van samen sporten? Ben jij een echt groeplesbeest? Hou jij van een sportief feestje?
Dan ga jij je fantastisch voelen met ons TEN X concept 


Body Pump

Deze stoere les van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, instructeurs die jou uitdagen en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! De les wordt elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. 
 

X-RUMBLE

 

Of je nou houdt van boksen, kickboksen, kickboksles hebben we omgetoverd tot een echte high-energy workout. Geïnspireerd op boksen en kickboksen, waarbij er wordt gebokst op een paal met echte bokshandschoenen aan. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!
De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. X-Rumble daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten.

Wedden dat je verslaafd raakt aan X-Rumble?


X-TONE

X-Tone combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout.
Een X-Tone training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en met name de buik, billen en benen. Daarnaast zal je hartslag flink verhogen. Deze leuke workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte.
De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.


X-HIIT

X-HIIT een high-intensity intervaltraining van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht! Je traint met een halter, gewicht schijven en je eigen lichaamsgewicht.
Je wordt gecoacht door een trainer die samen meetraint en jou en het team motiveert. Je zult versteld staan van de ervaringen en de resultaten die je behaalt!
 

<h2>FUN-X</h2> <p>FUN-X is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.<br /> Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en oefeningen gericht op conditietraining.<br /> ​Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.</p> <br />  

BENIEUWD WELKE LES JIJ TE GEK VINDT?? Meld je nu aan voor een gratis 10 DAGEN PAS.

TEN Meerssen, hét alternatief voor de sportschool, is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij TEN Meerssen hebben we een unieke aanpak en  ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht die nodig is om jouw doelstellingen te behalen. Je doet een lidmaatschapstest bij ons en traint vervolgens met ResultaatgarantieFlexibel per maand of met een 10-Dagen Pas op The Circle op eGym, met Smart Fitness. Kom in Flow met (Zwangerschaps) Yoga en Pilates. Presteer met Personal TrainingTRXCross en Power op de Court. Feest erop los met HIITToneBodyPumpRumbleGroeplessen in TEN X. We hardlopen en bootcamp buiten in Funcamp en Ren met TEN. Pijnvrij word je met onze Smart Flex en Fysio. Afvallen doen we met behulp van In ShapeDetox en Sportvasten. Bij TEN brengen we iedereen in beweging en voel jij je een tien! 

Anita

"Bij TEN heb ik weer plezier en motivatie in het sporten gevonden"

Anita
Carmen

"Ik voelde me een 4 en voel me nu een 9, mijn zelfvertrouwen is terug. "

Carmen
Rinus

"Mede door TEN's voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus
Anouk

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton