Samen sporten met onze TEN X Groepslessen

Geniet jij van samen sporten? Ben jij een echt groeplesbeest? Hou jij van een sportief feestje?
Dan ga jij je fantastisch voelen met ons TEN X concept 

X-RUMBLE

 

X-Rumble is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op boksen en kickboksen. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht tegen een denkbeeldige tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. Stress en spanningen lossen als sneeuw voor de zon op en aan het einde voel je je een echte kampioen!

De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. X-Rumble daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan X-Rumble?

Doelgroep: Iedereen
Type: Kracht/ cardio
Spiergroepen: Full Body
Niveau: Alle niveaus
Uitvoering: Free style
Intentsiteit: ***


X-TONE

X-Tone combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een X-Tone training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen maar met name de buik, billen en benen. Daarnaast zal je hartslag flink verhogen.

Deze leuke workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Doelgroep: Dames
Type: Kracht/ mobilteit/ cardio
Spiergroepen: Buik, billen, benen
Niveau: Alle niveaus
Uitvoering: alle niveaus
Intensiteit: **


X-Pack

X-Pack is een high-intensity core training van 30 minuten. Het oude buikspierkwartier is met deze les in een hip en trendy jasje gestoken.

Tijdens deze training train je alle spieren rondom je core. Het hebben van een sterke core is ontzettend belangrijk, het bevordert niet alleen je overige sportprestaties maar is ook ontzettend belangrijk in het voorkomen van blessures. 
Wil jij werken aan een strakke core? Dan is deze les perfect voor jou! Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Doelgroep: Iedereen
Type: Kracht
Spiergroepen: Core
Niveau: Alle niveau’s
Uitvoering: Freestyle
Intensiteit: **

 

X-Full Body Circuit

De FB Circuit training is een workout waarin je met behulp van diverse oefening in circuit vorm een total body work doet. De training bestaat uit enkele basis oefeningen, die naarmate je belastbaarheid en niveau moeilijker gemaakt worden. Hierdoor is de training zowel voor beginners als voor gevorderden een uitdaging! In het circuit zal er op tijd gewerkt worden, maar geen zorgen er is ook genoeg tijd om bij te komen. De afwisseling tussen arbeid & rust zal iedere training anders zijn om zodoende die spierprikkel optimaal te houden.

Iedere deelnemer pakt in deze les zijn eigen set met barbell, gewichten, step, matje, etc. zodat je niet van plek hoeft te wisselen maar telkens met je eigen setje kan werken.

Doelgroep: Jong en oud, iedereen.
Type:  Kracht/ cardio
Spiergroepen: Full Body
Niveau: Alle niveaus
Uitvoering: Circuit vorm, iedereen doet alle oefeningen gelijktijdig. Opbouw: warming up, spiergroepen in blokken van 5/6 minuten, cooling down.
Intensiteit: **

Easy fit

De easy fit lessen zijn lessen speciaal aangepast voor mensen die minder belastbaar of ouder zijn. Daarnaast zijn deze lessen ook om kennis te maken met een bepaald soort groepsles.
De easy fit lessen duren 30 min en zijn drempelverlagend om zodoende op een rustigere manier kennis te maken met een les en te wennen aan de intensiteit. 

<h2>FUN-X</h2> <p>FUN-X is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.<br /> Tijdens de workout gebruik je een step, oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en oefeningen gericht op conditietraining.<br /> ​Verbeter je algehele atletische prestaties met kracht, behendigheid, snelheid en power.</p> <br />  

BENIEUWD WELKE LES JIJ TE GEK VINDT?? Meld je nu aan voor een gratis 10 DAGEN PAS.

Anita

"Bij TEN heb ik weer plezier en motivatie in het sporten gevonden"

Anita
Carmen

"Ik voelde me een 4 en voel me nu een 9, mijn zelfvertrouwen is terug. "

Carmen
Rinus

"Mede door TEN's voedingscoach en trainers, ben ik 35 kilogram afgevallen binnen een periode van 7 maanden."

Rinus
Anouk

"Ik was vorige week 18kg kwijt, ik hoop de 25 aan te tikken voor de communie van mijn dochter in mei."

Anouk
Ton

"Mijn doel was om 20 kg af te vallen, dit doel bereikte ik al na 6 maanden!"

Ton